14 February 2011

♥ Love Duration ♥

Posted by Azureen Sarudin at 5:11 AM

Fuhhhh.. Ramai jgk yg ask me about dah brape lame dah knl ngn tunang i.. & thanks 4 the asking...



Kami berkenalan tidak lah lame, believe it or not, kami baru kenal 5bulan & kami terus wt decision untuk engage.. Mungkin dalam perkenalan yg singkat ni sudah cukup untuk i mengenali dy secukupnya & begitu sebaliknye for him...Kami bertunang pade tanggal 23 Oktober 2010 & until today, kami telah mengikat tali pertunangan selame 4bulan & sedang waiting for the due date of our wedding that will held on 3 April 2011 iaitu lagi 1month++ to go...



Ramai jugak yg surprise bile dengar yg kami baru kenal & berani buat keputusan cmni...Even we are both young, masih awal untuk berkahwin... Bile fikirkan balik, betul ckp korg2..tp bile fikir lagi sekali, lepas married pown masih boleh enjoy... For me, marriage is not benda yg membebankan tp sebaliknya... My problem gonna be ours problem, My happiness gonna be ours happiness... Marriage is two couple thats share their life together, be more matured than ever, teach us how to be more responsibility through others.. Alhamdulillah tuhan telah temukan jodohku pd usia yg mude.. & i sgt menyenanginya kerana even i baru kenal dgn tunang i... I da nmpak yg dy dah bersungguh2 nak menjadikan i sbg wife dy... & trully im in LOVE with him, & will hope our relationship gonna everlasting forever... & i will promise to be a perfect wife for him.. ♥



What i need is doa dari kawan2, blessing from our both parents & support from u guys that our relationship akan berkekalan hingga ke Akhirnya..



Perkenalan yg lame xsemestinya buat kite kenal diri seseorg, Tapi perkenalan yg singkat, sudah cukup untuk kite mengenali diri seseorg...♥






p/s : we are both 20years old.. & kami dah cukup besar untuk ini ♥_________________♥

0 comments on "♥ Love Duration ♥"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love Countdown

Daisypath Anniversary tickers
 

♥♥♥Its My Life♥♥♥ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal